Вперше питання про оподаткування стає актуальним перед майбутніми рестораторами, коли вони починають замислюватись, яке саме підприємство відкрити. Тут не обійтись без складання бізнес плану. Звичайно точно спрогнозувати об’єм виручки вам не вдасться, але приблизно це можливо зробити. Для цього потрібно суму середнього чеку помножити кількість місць у залі та на коефіцієнт оборотності залу .
Блог каталога по налогообложению и налоговому планированию. Вопросы, схемы минимизации налогов и последние новости в сфере налогов Украины.
понедельник, 14 апреля 2014 г.
Схеми мінімізації податкових платежів організації ресторанного бізнесу
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий